Turquiz

10. mai Verdens aktivitetsdag, eller ”Move for Health Day” som dagen heter internasjonalt, blir markert 10. mai hvert år. Gro Harlem Brundtland, tidligere leder for Verdens Helseorganisasjon (WHO), etablerte Verdens aktivitetsdag i 2003. Pga smittevern vil det ikke bli lagt opp til felles start og avslutning, aktivitetsdagen blir gjort om til uke.

Aldersgruppe: For alle

Bli med på turQUIZ
- en hyggelig og lærerik tur i nærmiljøet

Klæbu Nærmiljøråd i samarbeid med Klæbu Frivilligsentral og Klæbu pensjonistforening vil gjerne invitere store og små Klæbygg på turQUIZ.

Vi har laget flere poster med oppgaver og spørsmål langs sentrumsrunden.Lansering 10. mai i forbindelse med verdens aktivitetsdag. 

Det er lagt opp to alternative løyper for de som ønsker en kortere tur. 

Den røde er en trillevennlig runde i sentrum, den gule har med Hallset og Håggåbekkdalen i tillegg til sentrum. Vi oppfordrer alle til å ta turen når det passer. 

Quizarkene kan lastes ned på bestebygda.no og klabu.frivilligsentral.no, eller hentes i kommode på utsiden av hovedinngangen på Klæbu rådhus. 

Ferdig utfylte guizark leveres i postkassen til venstre for hovedinngangen på Klæbu rådhus, merkes med navn og tlf på deltaker senest 15. juni.

1., 2. og 3. plass premieres

Last ned RØD løype svarark rød løype

Last ned GUL løype svarark gul løype

Last ned BLÅ løype svarark blå løype

Riktig God Tur!


2020 © Klæbu frivilligsentral